Sammanfattning England


18/8 Coventry Bees – Swindon Robins (53 – 40)

SIMON GUSTAFSSON noterades för 7 poäng för sitt Swindon Robins i måndags när de, på bortaplan, fick stryk av Coventry Bees med 53 – 40. Simon körde 6 heat i den matchen och hade en heatseger. Swindon saknade dock sin, på pappret, bästa förare i Peter Kildemand. Där valde Swindon att köra Riders Replacement på honom. Poängbäst för gästande Swindon blev Dakota North (född 1991) som körde in 11+1. Men där bakom så var lite för mycket blandade resultat: Nick Morris 3+1 (5 heat), Troy Batchelor 6+2 (5 heat), Steve Worrall 7+1 (7 heat) & Nathan Greaves 1 (3 heat). Swindon tog, för övrigt, 5 poäng på Riders Replacement. För hemmalaget Coventry så var det Chris Harris som blev lagets bästa poängplockare med 12+1 på 5 heat. Med det blev han även matchens bästa poängplockare. Men det var en ganska bra laginsats från Coventry, där deras sämsta poängplockare tar 3 poäng och det är Kenneth Hansen. I övrigt så hade: Hans Andersen 6 (4 heat), Kyle Howarth 10+2 (5 heat), Michael Jepsen Jensen 5 (4 heat), Kenneth Hansen 3 (3 heat), James Sarjeant 5 (5 heat) och Jason Garrity 12 (5 heat).

Swindon:
3. SIMON GUSTAFSSON 7 (M,2,2,3,R,0)
————————————————————————————————————————————————————————————
20/8 Poole Pirates – Leicester Lions (59 – 31)

DARCY WARD noterades för 8+3 poäng igår för sitt Poole Pirates som på hemmaplan körde över Leicester Lions och vann till slut med hela 59 – 31. Leicester som kom till start med 3 st. gästförare (Gino Manzares, Lewis Bridger & Mark Lemon). Och inte blev det bättre för Leicester, då Jason Doyle inte kunna köra det 1:a heatet pga, att han inte hade kommit till banan än. Jason Doyle körde dock 4 heat, när han väl kommit fram Och som inte det var tillräckligt så fick Leicester en skada på Krzysztof Buczkowski under matchen. Poole Pirates svarade för en riktigt bra laginsats, där deras sämsta poängplockare är Benji Compton med 2 poäng på 4 heat. I övrigt så hade: Josh Grajczonek 11+1 (4 heat, full pott inkl. bonus för Grajczonek), Przemyslaw Pawlicki 6+2 (4 heat), Vaclav Milik 8+1 (4 heat), Maciej Janowski 12+1 (5 heat, bästa poängplockare) och Kyle Newman 12 (4 heat, full pott för Newman). Poängbäst för gästande Leicester blev trots allt Jason Doyle med 9 poäng på 4 heat. Leicester som saknade förare som Simon Stead och framförallt Mads Korneliussen. Och så tappade de Krzysztof Buczkowski som utgick med skada efter en krasch med Pooles Josh Grajczonek i Heat 10. I övrigt så hade Leicester: Gino Manzares 5 (4 heat), Lewis Bridger 6 (5 heat), Mark Lemon 2 (4 heat), Krzysztof Buczkowski 3+1 (3 heat), Ben Hopwood 6+1 (5 heat), Max Clegg 0 (5 heat).

Poole:
1. DARCY WARD 8+3 (2*,1*,2*,3,X)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>