Rospiggarna – Dackarna:


4 segrar och 1 oavgjord, det var Rospiggarnas facit inför gårdagens hemmamatch mot Dackarna från Målilla. Men igår kom Rospiggarnas första förlust i årets Elitserie, detta trots att Andreas Jonsson, Mads Korneliussen och reserven Kim Nilsson tagit mycket poäng. Jonsson tog 12+1, Korneliussen tog 12 och Kim Nilsson tog 10+1. Men Rospiggarna var alldeles för ihåliga igår, då resterande 4 förare tog 7 poäng tillsammans: Davidsson tog 1+1, Lahti tog 3+1, Walasek nollade och Harris tog 3 poäng från reservplats. I Dackarna däremot, så klev alla förare fram förutom Robin Aspegren. Men Patryk Dudek tog 10+2, Pedersen tog ”bara” 8+1, Joonas Kylmäkorpi tog 11+1, Krzysztof Buczkowski tog 11+1 och Dennis Andersson tog 8+1. Robin Aspegren tog 1+1. Och jag kan lägga till att Dackarna körde R/R på Aleksandr Loktajev.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>