Vargarna – Ikaros Smederna:


Det har varit en hektisk vecka för Vargarna från Norrköping, då de igår körde sin 2:a match på lika många dagar. De körde i måndags en uppskjuten match hemma mot Vetlanda, där vann Vetlanda med 42 – 48. Och igår så tog Vargarna emot Ikaros Smederna från Eskilstuna på ICA Maxi Arena i Norrköping. Och det var ett revanschsuget Vargarna som gjorde processen kort med Smederna och vann med hela 60 – 30. Alla förare levererade för Vargarna, men de som stack ut och 2-siffrigt var: Martin Vaculik (12), Adrian Miedzinski (15+1) och Ricky Kling (11+2). För Smederna så var det Oliver Berntzon & Kenni Larsen som bidrog med tillräckligt mycket poäng. Och jag kan lägga till att Vargarna körde R/R för Pontus Aspgren.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>