Västervik – Vargarna


Västervik har haft en riktig mardröms-säsong så här långt med 4 raka förluster på lika många matcher. Men igår tog de sin första seger, då de slog Vargarna på hemmaplan med 48 – 42 efter att Krzysztof Kasprzak (13+1), Troy Batchelor (8+2) & Peter Ljung (11+1) visat vägen för Västervik. Poängbäst för gästande Vargarna, det blev Peter Kildemand med 8 inkörda poäng. Vargarna som inte har varit lika bra, efter att ha inlett med en överraskande seger borta mot Piraterna. Det här var Vargarnas 3:e förlust för säsongen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>