Elit Vetlanda – Dackarna


Den kanske mest intressanta matchen i omgången kördes nere i Vetlanda, där det bjöds på ett Smålandsderby mellan Elit Vetlanda – Dackarna. Men någon jämn match blev det aldrig, för Vetlanda körde över Dackarna fullständigt och vann med hela 64 – 26. Alla 7 förare i Vetlanda var med och tog poäng, den som tog minst poäng för Vetlanda var David Ruud med 5+2 på 4 körda heat. Jaroslaw Hampel har haft en liten formsvacka poängmässigt i Elitserien, men igår var han dominant. Han tog fullt: 14+1 på 5 heat. Poängbäst i Dackarna, det blev Nicki Pedersen som ”bara” tog 9 poäng. Han var dock den enda föraren i Dackarna som tog en heatseger igår. Och värt att notera: Michael Jepsen Jensen (Dackarnas lagkapten) fortsätter att ha det jobbigt i årets Elitserie, han tog bara 2 poäng på 4 heat. Jag kan lägga till att Vetlanda avslutade matchen igår med 5!!! raka 5-1:or.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>