Ikaros Smederna – Indianerna


Indianerna från Kumla fortsätter att ha det tufft i årets Elitserie. Igår kom deras 4:e förlust för säsongen, då de fick stryk av Ikaros Smederna från Eskilstuna med 50 – 40 på Smedstadion och de enda som levererade för Indianerna var Kenneth Bjerre (12+2 på 7 heat) & Niels-Kristian Iversen (13+1 på 7 heat). Indianerna saknade Piotr Protasiewicz pga. skada. Poängbäst för hemmalaget blev ryssen Grigorij Laguta med 13+1 på 5 heat. Även Grzegorz Zengota bidrog med mycket poäng för Smederna, han tog 10+2 på 5 heat. Smederna ligger därmed 3:a i årets Elitserie med 6 poäng, medans Indianerna ligger 7:a med endast 2 inkörda poäng.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>