Piraterna vann mot Västervik


Piraterna vann bortamatchen som blev uppskjuten på grund av regn. Piraterna vann med siffrorna 44-46. Piraterna låg under till en början av matchen men kom ifatt. Det var jämt och spännade men efter en 1-5 i det 13:e heatet skapade piraterna ett grepp om matchen. I de två avslutande heaten blev det 3-3:or.

Piraterna körde Riders Replacement (R/R) för Darcy Ward eftersom han körde en liga match i England. Sedan var Bjarne Pedersen insatt istället för Anton Rosén på grund av hans huvudskada han ådrog sig i en liga match i England för två veckor sedan. Idag kom domen han ådrog sig en spricka i skallbenet och blir borta i tre- fyra veckor. Enligt mvt.se.

L. Sundsröm 6+1

G. Hancock 10+2

B. Pedersen 10+1

C. Holder 11

S. Gustafsson 4+2

F. Engman 5+1

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>