Västervik – Rospiggarna:


Nykomlingarna Rospiggarna från Hallstavik har haft en makalös start på årets Elitserie och igår fortsatte deras segertåg efter att ha slått Västervik med 47 – 43 i Västervik. Rospiggarna har nu 4 segrar på 4 matcher, de är fortsatt obesegrade. Och återigen så är det deras dansk som kliver fram och tar mycket poäng: Mads Korneliussen tar 12+1 på 5 heat. Korneliussen som, för övrigt, ligger 3:a i Elitseriens snittliga och har ett snitt på 2,26 poäng/heat. Rospiggarna som igår hade en så pass förare som Grzegorz Walasek på reserven. För hemmalaget Västervik så blev Troy Batchelor lagets bästa poängplockare med 12+1 på 5 heat. Västervik har kört 3 matcher och har 3 förluster inför kvällens match mot Piraterna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>