Indianerna-Vargarna


Kumlalaget Indianerna har det fortsatt tufft i årets Elitserie. Igår kom deras 3:e förlust på 4 matcher, då hemmalaget Vargarna vann med siffrorna 49 – 41, trots att de båda GP-förarna Fredrik Lindgren & Niels-Kristian Iversen var på åkhumör och bidrog med mycket poäng. Lindgren tog 15 poäng på 6 heat och Iversen tog 12+3 på 6 heat. Bästa poängplockare för hemmalaget Vargarna, det blev Peter Kildemand som körde in 10 poäng på 5 heat. Och värt att notera: Billy Forsberg gjorde igår comeback på speedwayovalen, han slutade för ungefär 5 år sedan. Han körde in 6+1 poäng på 3 heat. Vargarna tog sin 2:a seger för säsongen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>